spot_img
vineri, martie 24, 2023
spot_img

Viorica Dăncilă o susține pe Rovana Plumb în continuare, pentru funcția de comisar european pentru Transporturi

Premierul Viorica Dăncilă o susține pe Rovana Plumb în continuare, pentru funcția de comisar european pentru Transporturi.

Dăncilă o susține pe Rovana Plumb comisar european român pentru Transporturi Biletele pentru persoanele cu handicap departament pentru infrastructură la Guvern

Ea a infirmat vineri informaţiile potrivit cărora îşi pregăteşte pentru sine ocuparea unui astfel de portofoliu în cadrul Comisiei Europene, subliniind că este candidat la alegerile prezidenţiale din România.

Viorica Dăncilă o susține pe Rovana Plumb. Premierul nu vrea să fie comisar

„Bineînţeles că o susţin pe Rovana Plumb, am susţinut-o din prima clipă, eu am propus-o, o susţin în continuare, am încredere în experienţa Rovanei Plumb, a fost membră a Parlamentului European, vicepreşedinte de grup, este şi acum în grupul socialiştilor şi democraţilor europeni, o susţin. Şi pentru că am văzut în spaţiul public că îmi pregătesc din nou portofoliul de comisar, vă asigur că nu este niciun gând în acest sens, nici nu poate fi vorba, sunt candidat pentru prezidenţiale, nu pot să candidez şi pentru Comisia Europeană, şi pentru prezidenţiale. Aşa că las portofoliul de comisar, pentru că sunt convinsă că-l voi câştiga pe cel de preşedinte al României, cu susţinerea, bineînţeles, a cetăţenilor”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Primul ministru a făcut aceste precizări într-o conferinţă de presă organizată la finalul şedinţei Comitetului Executiv Judeţean al PSD Caraş Severin, întrebată despre susţinerea pe care o acordă candidatului României la funcţia de comisar european, eurodeputatul Rovana Plumb.

Ultimele Articole