spot_img
luni, ianuarie 30, 2023
spot_img

Klaus Iohannis se va implica la nivel european să nu fie numit Dan Nica comisar pentru Transporturi

Președintele Klaus Iohannis a declarat, într-o discuție informală cu jurnaliștii, că se va implica la nivelul UE pentru a nu fi acceptat Dan Nica comisar pentru Transporturi.

Dan Nica comisar pentru Transporturi

„Mă voi implica la nivel european ca să nu fie acceptat un comisar european propus din partea unui Guvern demis”, le-a spus informal șeful statului jurnaliștilor prezenți joi la Palatul Cotroceni.

Propunerea pentru funcția de comisar european din partea României, în persoana lui Dan Nica, a ajuns la Comisia Europeană. În prezent, procedura de selecție își urmează cursul, candidatul fiind unul care nu a fost selectat în vară.

Viorica Dăncilă l-a propus pe Dan Nica comisar pentru Transporturi

Surse citate de Mediafax au declarat că o scrisoare ce conține numele unui candidat din partea României a ajuns luni la Comisia Europeană.

Viorica Dăncilă a anunțat deja că propunerea Executivului este Dan Nica, după ce Rovana Plumb a fost respinsă pentru funcția de comisar european pentru Transporturi. Moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă a fost adoptată joi, în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului. Au fost 238 de voturi pentru, 4 împotrivă și 3 voturi anulate.

Ultimele Articole