miercuri, iunie 26, 2024
spot_img

Cutremur în conducerea CFR SA. A fost sesizată Agenția Națională de Integritate

Un adevărat cutremur în conducerea CFR SA s-a produs joi, cu ocazia ședinței Consiliului de Administrație.

Membrii CA au constatat situația de incompatibilitate în care se află președintele Dorin Mitan, având în vedere că el este și director în cadrul SNTFC CFR Călători. Pe cale de consecință, Dorin Mitan a fost revocat din funcția de președinte al Consiliului de Administrație, pe care o preluase începând cu data de 1 mai 2024 de la Gheorghe Udriște. La rândul lui, acesta preluase funcția de la Marius Chiper.

Dorin Mitan a fost numit director general adjunct sector Dezvoltare – Achiziții al CFR Călători, odată cu intrarea în vigoare a noii organigrame a operatorului feroviar de stat. Apoi, o lună mai târziu, așa cum am arătat, a fost numit președinte al CA la CFR SA, administratorul infrastructurii.

Președinția Consiliului de Administrație al CFR Călători a fost preluată, în urma revocării lui Dorin Mitan, de Diana Doina Țenea.


reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems


Cine este noul președinte al CA de la CNCF CFR SA

cutremur în conducerea CFR SADiana Doina Țenea a absolvit în anul 1990 Universitatea Tehnică de Construcții București, Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri. Apoi, în anul 2002, peste diploma de inginer, ea a obținut și una de economist la Universitatea Ovidius din Constanța.

În 2007 și-a susținut teza de doctorat cu titlul ”Contribuții asupra metodelor de tratare și ranforsare a pământurilor cu structură netasabilă în cazul căilor de comunicații”.

De-a lungul carierei sale, Diana Doina Țenea a lucrat la Regionala CF Constanța, la mai multe firme private, dar și ca director sau secretar de stat în mai multe ministere. CV-ul ei poate fi consultat AICI.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Agireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole