spot_img
vineri, martie 24, 2023
spot_img

Cutremur în centralul Metrorex. Un important director, ”tras în depou” de Grindeanu

Un adevărat cutremur s-a produs zilele acestea în centralul Metrorex, când un important director al societății de transport subteran a fost ”tras în depou”.

cutremur în centralul Metrorex

UPDATE. Contactat de Club Feroviar, Constantin Mustățea a susținut că nu a fost forțat în niciun fel să iasă la pensie. ”A fost decizia mea și numai a mea de a mă pensiona, nu am fost forțat să fac acest lucru. Am colegi care vor prelua activitatea mea, astfel încât totul să se desfășoare fără sincope”, a spus directorul.

Este vorba de Constantin Mustățea, director Tehnic și Investiții în cadrul Metrorex, care începând cu data de 1 februarie va părăsi societatea, pentru că va ieși la pensie.

Surse din cadrul Ministerului Transporturilor au declarat pentru Club Feroviar că Mustățea nu ar fi dorit să se pensioneze, mai ales că la finele lunii august a acestui an abia va împlini 61 de ani și ar mai fi putut rămâne în activitate. Trimiterea sa la pensie a fost însă cerută insistent de ministrul Transporturilor, vicepremierul Sorin Grindeanu, care ar vrea să-și pună ”la butoanele” investițiilor de la metroul bucureștean o persoană apropiată.

Cutremur în centralul Metrorex. Constantin Mustățea, ”omul cu banii” în societate

Despre Cosntantin Mustățea se poate spune că este ”omul cu banii” în cadrul Metrorex, deoarece el gestionează toate proiectele de investiții ale societății. Mai mult, în calculatorul său sunt stocate toate proiectele de investiții.

El este absolvent al Facultății de Inginerie Managerială și lucrează la Metrorex din 1995. Anterior, el a lucrat la Icemenerg și Metroul SA. Din anul 2010 se ocupă de proiectele de investiții ale Metrorex, ocupând mai multe funcții în acest sens, cea actuală fiind de director Tehnic și Investiții, potrivit CV-ului său postat pe site-ul societății de transport cu metroul.

Ultimele Articole