spot_img
vineri, decembrie 9, 2022
spot_img

CFR Călători suplimentează vagoanele de dormit și cușetă spre Iași, de Sfânta Parascheva

CFR Călători a anunțat sâmbătă că va suplimenta vagoanele de dormit și cușetă spre Iași, cu prilejul pelerinajului de Sfânta Parascheva.

cușetă spre Iași

Operatorul feroviar de stat va suplimenta capacitatea de transport în perioada 7/8 – 15/16 octombrie 2020, pentru pasagerii care doresc să călătorească spre/dinspre Iași cu ocazia Sărbătorii Sfintei Parascheva. Trenurile care circulă pe următoarele rute: Timişoara – Cluj Napoca – Iaşi şi retur; Bucureşti – Bacău – Paşcani – Iaşi şi retur; Bucureşti – Mărăşeşti – Vaslui – Iaşi şi retur; Constanţa –Iaşi şi retur vor avea în compunere vagoane de dormit şi/sau cuşetă.

Mai multe vagoanele de dormit și cușetă spre Iași. Rezervați-vă din timp biletele!

De asemenea, se vor suplimenta cu vagoane trenurile care asigură legătura feroviară între principalele orașe ale țării și municipiul Iași.

”CFR Călători poate dimensiona mai bine capacitatea trenurilor la numărul de locuri solicitat, dacă sunt făcute rezervări din timp. Pentru a evita aglomerația, rugăm călătorii să nu aleagă pentru destinația lor doar trenurile de la orele de vârf. De asemenea, rugăm călătorii să nu urce în tren dacă la casa de bilete li se comunică faptul că nu mai sunt locuri”, se arată în comunicatul dat publicității sâmbătă.

Biletele pot fi achiziționate de pe următoarele canale:

  • online de pe www.cfrcalatori.ro;
  • de la automatele de vânzare bilete din gări;
  • și dacă nu este posibil altfel, direct de la casele de bilete din gări și distribuitori autorizați (agenții de turism), unde este recomandată păstrarea distanței față de celelalte persoane.

Ultimele Articole