spot_img
joi, decembrie 1, 2022
spot_img

Curge apă caldă la metrou. Acționează echipele Metrorex și Termoenergetica

Multe blocuri din București stau în frig, însă sunt infiltrații de apă caldă la metrou, pe Magistrala 3 a Metrorex.

UPDATE Accesul dinspre Piața Gorjului al stației de metrou Gorjului se închide temporar din cauza avariei furnizorului de apă caldă din zonă. Călătorii sunt rugați să utilizeze celălalt acces, a transmis recent Metrorex.

S-a întâmplat vineri după amiază la stația de metrou Gorjului, ieșirea spre Piața Gorjului, unde a fost semnalată o infiltrație la baza scărilor de acces.

”În urma verificărilor efectuate la fața locului s-a constatat că avaria a fost produsă de o conductă a furnizorului cu apă caldă din București (societatea Termoenergetica – n.red.). Apa nu afectează circulația trenurilor de metrou. La acest moment, atât echipe specializate ale Metrorex, cât și echipe ale furnizorului de apă caldă se află în stație și iau toate măsurile pentru a remedia situația cât mai repede posibil. Precizăm că în urma acestei avarii nu a fost afectată circulația trenurilor sau siguranța călătorilor, accesul în stație desfășurându-se în condiții normale”, au transmis oficialii societății de transport subteran din Capitală, aflată în subordinea Ministerului Transporturilor.

Ultimele Articole