spot_img
luni, ianuarie 30, 2023
spot_img

Cât vrea să dea Regionala București pe curățenia în gara Ploiești Sud și în propriul sediu

Curățenia în gara Ploiești Sud și în sediul Regionalei București a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, pentru o perioadă de doi ani, au fost scoase la licitație.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat marți anunțul de licitație cu titlul ”Salubrizare sediu SRCF București”. Valoarea totală estimată a contractului este de 700.000 de lei, echivalentul a aproximativ 140.000 de euro.

Se va încheia un acord cadru cu o durata de 24 de luni cu încheierea a două contracte subsecvente a câte 12 luni fiecare. Pentru participarea la licitație se solicită lista principalelor servicii prestate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii trei ani, cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privați. Experiența similară se va demonstra prin prezentarea unui contract sau mai multe contracte din care să reiasă servicii similare prestate în ultimii trei ani, cu o valoare individuală/cumulată de minimum 342.546 de lei

Curățenia în gara Ploiești Sud, scoasă la licitație

Un alt anunț publicat tot marți în SEAP are titlul ”Salubrizare Stația CF Ploiești Sud”, iar valoarea totală estimată este de 520.000 de lei, echivalentul a puțin peste 10.000 de euro.

Durata acordului cadru va fi tot de 24 de luni. În baza acordului cadru se estimează a se încheia două contracte subsecvente cu o durată /frecvență de 12 luni, în funcție de necesitățile beneficiarului și de fondurile disponibile. Se solicită lista principalelor servicii prestate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii trei ani, cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privați. Experiența similară se va demonstra prin prezentarea unui contract sau mai multor contracte din care să reiasă servicii similare prestate în ultimii trei ani cu o valoare individuală/cumulată de minimum 271.916,80 lei.

Pentru ambele licitații, termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 9 iunie 2022, ora 15:00. Ofertele trebuie să fie valabile până la data de 9 octombrie 2022.

Ultimele Articole