spot_img
marți, februarie 7, 2023
spot_img

Începe curățenia de primăvară la Regionala București. Trei licitații pentru salubrizare

Începe curățenia de primăvară la Regionala București a CFR SA, care a lansat în numai câteva zile trei licitații de salubrizare a unor obiective. După ce, la finele lunii aprilie, a fost inițiată licitația pentru salubrizare în Gara de Nord, astăzi au fost postate în SEAP alte două anunțuri similare, pentru sediul regionalei și Gara Poliești Sud. Procedurile au început primăvara, dar se vor finaliza vara.

Adrian Bărbulescu

curățenia de primăvară la Regionala București

În sistemul electronic de achiziții publice a fost publicat luni dimineață anunțul de licitație având ca obiect ”Salubrizare sediu SRCF București”

Contractul presupune servicii de curățenie și întreținere în următoarele spații: birourile cu personal aparținând SRCF București, holurile principale și secundare, grupurile sanitare, sala de protocol, sala de conferințe, sala de festivități, sala Comandament, scările de accces.

Valoarea totală estimată a contractului ce va fi încheiat pe o perioadă de un an de zile este de 233.427,6 lei, echivalentul a aproximativ 48.000 de euro.

Curățenia de primăvară la Regionala București. Condiții de participare la licitație

Pentru participarea la licitație, se solicită lista principalelor servicii prestate în ultimii trei ani, conținând valori, perioade de prestare, beneficiari, indiferent dacă aceștia sunt autorități contractante (instituții și companii de stat) sau clienți privați. Experiența similară se va demonstra prin prezentarea unui contract sau a mai multor contracte din care să reiasă servicii similare prestate în ultimii trei ani cu o valoare individuală/cumulată de minimum 233.427,60 lei.

Se solicită garanție de participare în valoare de 2.334,27 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 4 iunie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 04 octombrie 2020.

Licitație pentru salubrizare în stația Ploiești Sud

Tot luni dimineață, în sistemul electronic de achiziții publice a fost publicat luni dimineață anunțul de licitație având ca obiect ”Salubrizare Stația CF Ploiești Sud”, situată tot pe raza Regionalei București.

Se intenționează încheierea unui contract pentru servicii de curățenie în spații destinate călătorilor sau activității de exploatare: sălile de așteptare, vestibule și holurile de acces în stație, holurile caselor de bilete, peroane, spațiile dintre liniile căii ferate din grupele de călători, spațiile verzi din incinta gării, trotuarele și suprafețele de acces din gară spre oraș precum și trotuarul din fața clădirii stației, pasajele subterane și supraterane și căile de acces la acestea, WC publice care nu sunt închiriate, rampă de gunoi.

Valoarea totală estimată a contractului pe un an de zile este de 230.913,6 lei, echivalentul a peste 47.000 de euro.

Condiții și garanții pentru accederea la licitație

Pentru participarea la procedura de achiziție publică se solicită lista principalelor servicii prestate în ultimii trei ani, conținând valori, perioade de prestare, beneficiari, indiferent dacă aceștia sunt autorități contractante sau clienți privați. Experiența similară se va demonstra prin prezentarea unui contract sau a mai multor contracte din care să reiasă servicii similare prestate în ultimii trei ani cu o valoare individuală/cumulată de minimum 230.913,60 lei.

Se solicită garanție de participare în cuantum de 2.309,14 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 4 iunie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la 4 octombrie 2020.

Curățenia de primăvară la Regionala București. Licitație pentru Gara de Nord și Gara Basarab

În ultima zi a lunii trecute, a apărut un anunț de licitație în sistemul electronic de achiziții publice, având ca obiect ”Colectare, transport și depozitare la groapa ecologică a deșeurilor din stația CF București Nord grupa A și B” (grupa A e Gara de Nord, iar grupa B – Gara Basarab).

Câștigătorul licitației se va ocupa de ridicarea selectivă a deșeurilor rezultate în urmă activității personalului CFR, a călătorilor și a societăților comerciale, de la platformele de gunoi ale unității de cale ferată, transportul și depozitarea acestora la groapa ecologică prin agenți autorizați, conform caietului de sarcini.

Valoarea totală estimată a contractului este de 409.500 de lei, echivalentul a aproape 85.000 de euro.

Ultimele Articole