spot_img
marți, iulie 5, 2022
spot_img

Cum a scăpat Cioloș de mască în metrou în campanie electorală

Politicianul USR Plus a postat pe Facebook o fotografie în care nici el, nici Simona Spătaru, candidatul USR Plus la Primăria Sectorului 4, nu poartă măști sanitare.

În căutare de locuri în care să se fotografieze cât mai convingător pentru campania electorală din acest an, Dacian Cioloș, co – președinte USR și Simona Spătaru, candidat al USR Plus la Primăria Sectorului 4, au postat marți pe Facebook o fotografie a lor la metrou în care niciunul, însă, nu poartă mască de protecție sanitară.
Atenți la detaliu și la eventualele critici, cei doi au țint să precizeze că poza a fost făcută în toamna anului trecut. „Fotografia a fost făcută pe 20 septembrie 2019, în ziua în care Dan Barna și-a depus candidatura pentru alegerile prezidențiale”, a spus Cioloș.
„Fotografia este realizată în septembrie 2019 si de aceea nu purtăm mască și cei din jurul nostru la fel”, a ținut să precizeze și Simona Spătaru.
Precizările au fost salutate de fanii lor care au comentat imediat: „Ar trebui să ștergi de îndată postarea căci abia așteaptă inculții de PSD-isti”, a comentat un fan, în timp ce alții au subliniat faptul că nici ceilalți călători nu avea mască.
În postare Cioloș ține să ne informeze că Simona Spătaru „este parte a comunității Sectorului 4 din toate punctele de vedere: aici locuiește, aici plătește taxe, ca antreprenor, aici își duce fetele la școală și aici le așteaptă, sperând că sunt în siguranță în transportul în comun”. (D.C.)

 

 

Ultimele Articole