Șoferul lui Răzvan Cuc a rămas fără permis de conducere după accidentul de luni dimineață

16 iulie 2019

Şoferul ministrului Transporturilor Răzvan Cuc a rămas fără permis de conducere pentru 30 de zile, în cauză fiind deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cuc a rămas fără permis Răvan Cuc a avut un accident

Reprezentanţi ai Brigăzii Rutiere din cadrul Poliţiei Capitalei au precizat pentru Mediafax că şoferul maşinii în care se afla ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi care a făcut luni accident în Capitală după ce ar fi încercat o depăşire neregulamentară, a rămas fără permis.

Răzvan Cuc a declarat luni, după accidentul suferit, că şi-a fracturat mâna şi că va trebui să poarte ghips în următoarele trei luni, precizând însă că-şi va continua activitatea guvernamentală şi că miercuri va merge în inspecţie pe şantier.

Ministrul Transporturilor a spus că şoferul său nu a mai avut astfel de accidente în trecut şi că purta centura de siguranţă în momentul impactului.

Şoferul maşinii în care se afla ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, implicat luni într-un accident rutier în Capitală şi aflat în prezent la Spitalul Floreasca, ar fi efectuat o depăşire neregulamentară peste marcajul continuu, moment în care a fost acroşat de o altă maşină.