marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Cât costă și cât durează călătoria cu trenul România-Germania. Oferte CFR Călători

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA propune două variante pentru călătoria cu trenul România-Germania și retur.

„Plănuiești câteva zile de vacanță în Germania? CFR Călători îți propune două oferte de călătorie, cu tarife avantajoase pe diferite relații între România și Germania”, se arată într-o postare de pe pagina oficială de Facebook a operatorului feroviar de stat.

”Smart NoFlex Germania” şi ”Smart SemiFlex Germania” sunt oferte care au ca scop promovarea unor preţuri competitive pentru relaţiile  între România şi Germania, via Ungaria-Austria.Călătoria cu trenul România-Germania cu oferta ”Smart NoFlex Germania”

Oferta este recomandată pentru călătoria în relațiile România-Germania și Germania-România, via Ungaria-Austria, pentru călători individuali și grupuri formate din maximum cinci persoane.

Exemple de prețuri la clasa a 2-a:

Relația                                     Prețuri începând de la

Bucureşti – Koln                       91 euro

Bucuresti- Frankfurt                 83 euro

Timișoara – Hanovra                83 euro

Arad – Berlin                           77 euro

Cluj Napoca – Dortmund          83 euro

Craiova – Hamburg                 89 euro

Sibiu – Frankfurt                     76 euro

Bacău – Stuttgart                    82 euro

Brașov – Nürnberg                  66 euro

Legitimațiile de călătorie sunt valabile trei zile, numărul locurilor este limitat, iar oferta este valabilă la clasa a 2-a. Călătorii trebuie să utilizeze trenurile înscrise pe legitimația de călătorie, iar îmbarcarea în aceste trenuri trebuie să se facă în zilele înscrise pe legitimația de călătorie. Oferta nu permite schimbarea clasei sau a rutei. Legitimația de călătorie emisă în baza ofertei SMART NoFLEX, precum și rezervările de locuri aferente nu permit schimbul si restituirea. Pentru rezervarea locului (vagon clasă şi cuşetă) se plăteşte suplimentar tariful de rezervare.

Oferta ”Smart SemiFlex Germania” pentru călătoria cu trenul România-Germania

Iată exemple de prețuri la clasa a 2-a pentru oferta ”Smart SemiFlex Germania”:

Relația                                     Prețuri începând de la

Bucureşti – Koln                     155 euro

Bucuresti- Frankfurt               140 euro

Timișoara – Hanovra               145 euro

Arad – Berlin                          134 euro

Cluj Napoca – Dortmund       135 euro

Craiova – Hamburg                 145 euro

Sibiu – Frankfurt                     130 euro

Bacău – Stuttgart                   139 euro

Brașov – Nürnberg                  112 euro

În acest caz, oferta permite restituirea totală, iar legitimațiile de călătorie pot fi restituite numai înainte de prima zi de valabilitate. Taxa de restituire este 25% din prețul biletului, dar minimum 3 euro/persoană. Restituirea parțială nu este permisă.

Călătorie prea lungă pentru bucureșteni

Ofertele pot fi atractive mai degrabă pentru cei din vestul țării decât pentru bucureșteni, din cauza duratei mari a călătoriei.

De exemplu, de la București la Koln călătoria durează 27 de ore, cu trei schimbări de tren pe parcurs. În schimb, de la Arad la Berlin durata călătoriei este de nici 16 ore și jumătate.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC 25 de ani: Basm/Real. Ţinta comună – Realizarea proiectului

ARIC a organizat ieri, 18 aprilie, o Conferință aniversară la hotel Novotel București pentru a celebra 25 de ani de la înfiinţare. Evenimentul, intitulat „Basm/Real...

Ultimele Articole