spot_img
vineri, septembrie 30, 2022
spot_img

Cu trenul la Divertiland. CFR Călători asigură mai multe garnituri spre parcul de distracții de la Chiajna

CFR Călători informează că începând de vineri, 7 iunie 2019, și până la  finalul sezonului estival bucureștenii pot ajunge cu trenul la Divertiland.

cu trenul la Divertiland

Mai multe garnituri vor asigura legătura feroviară între Bucureşti și Parcul acvatic de distracții Divertiland – unul din cele mai mari parcuri acvatice din ţară.

15 trenuri cu plecări/ sosiri din/în stațiile Bucureşti Nord și București Basarab vor avea opriri în halta Parc Divertisment Chiajna.

Cu trenul la Divertiland. Călătoria durează 20 de minute

Durata medie a călătoriei este de 20 minute, iar preţul unui bilet variază între 3.9 lei (la trenurile Regio) și 12,1 lei (pentru trenurile Interregio) la clasa a 2-a. Copiii și elevii beneficiază de o reducere de 50%, iar pentru călătoria dus-întors călătorii beneficiază de reducere 10%  din tariful preț întreg, dacă legitimațiile de călătorie sunt achiziționate de la casele de bilete din gări sau agențiile de voiaj și, în plus 5% reducere la achiziționarea online.

De asemenea, sunt valabile şi alte reduceri: prin Cardul Tren Plus – 25%, prin oferta Minigrup 2 – 5 (valabilă în zilele de luni-joi) – între 10% și 25%, la cumpărarea biletelor cu anticipație – între 10% și 25%. Călătorii care urcă în tren din halta Parc Divertisment Chiajna (P.D. Chiajna) își pot procura legitimații de călătorie de la personalul de tren, la tarif de casă, cu condiția solicitării acestora imediat după urcarea în tren, în caz contrar se aplică tariful de taxare în tren.

Ultimele Articole