vineri, mai 3, 2024
spot_img

O șoferiță a rămas cu mașina între bariere la trecerea căii ferate în județul Arad

O şoferiţă din Arad a rămas blocată cu maşina între bariere la trecerea de cale ferată, dar, cu ajutorul unui echipaj de poliţişti aflat întâmplător în zonă, a evitat coliziunea cu trenul.

Incidentul a avut loc la ieşirea din municipiul Arad spre Şiria, informează Agerpres. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), şoferiţa are 54 de ani şi se deplasa din Arad spre localitatea învecinată Horia.

”Ajungând la trecerea la nivel cu calea ferată, nu a respectat semnalele acustice şi luminoase care anunţau apropierea unui tren, angajându-se în traversarea şinelor de tren. În timpul traversării, autoturismul a fost surprins şi a rămas blocat între bariere, până la trecerea trenului şi ridicarea acestora. Incidentul nu s-a soldat cu avarii sau victime, nefiind afectată nici circulaţia feroviară. Poliţiştii Serviciului Rutier, care desfăşurau activităţi în zonă, au supravegheat zona şi au luat toate măsurile pentru evitarea pericolelor”, a informat IPJ Arad.

Poliţiştii se aflau în acel moment pe pasajul rutier peste linia de tren, situat chiar lângă trecerea la nivel cu calea ferată, şi au observat de sus maşina blocată între bariere, intervenind imediat.Cu mașina între bariere. Femeia a rămas fără permis

Femeia a reuşit să tragă maşina până lângă una dintre bariere, iar trenul a trecut fără să aibă loc o coliziune.

Şoferiţa a fost amendată cu 1.485 de lei şi suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

IN THE SPOTLIGHT

Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie în format hibrid: fizic și online

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, se va desfășura în format...

Ultimele Articole