sâmbătă, februarie 17, 2024
spot_img

Un șofer a intrat cu mașina în fața unui tren cu vagoane de la Viena. Locomotivă avariată

Un șofer inconștient a intrat vineri după amiază cu mașina în fața unui tren care are în compunere vagoane de la Viena.

În urma impactului, care s-a produs la o trecere la nivel cu calea ferată între R1 Videle și stația CF Videle, locomotiva EA 137 a fost avariată. Trenul IR 348 a plecat vineri dimineață din Arad la ora 4,41 și trebuia să ajungă la destinația finală, București Nord, la ora 16,05. De la Arad, a preluat vagoane din garnitura care plecase cu o seară înainte ddin Wien Hauptbahnhoff spre București Nord. La Arad, trenul internațional se împarte în două, unele vagoane fiind atașate la trenul 348, care circulă prin sudul țării, pe la Orșova-Drobeta Turnu Severin-Craiova, iar restul se duc pe ramura de nord, ca tren 347, prin Sigișoara-Brașov.

Trenul IR 348 avea doar 14 minute întârziere în ultima stație în care a avut oprire programată, Roșiori Nord. În final, garnitura s-a repus în circulație cu 120 de minute întârziere, după ce polițiștii au terminat cercetarea la fața locului, au precizat reprezentanții CFR Călători.

În ajutor a fost trimisă locomotiva EA 209 de la trenul IR 1596, care a venit de la Chitila, și care și el a acumulat întârziere din această cauză.

Ultimele Articole