duminică, iulie 14, 2024
spot_img

CRRC Nanjing Puzhen va livra 40 de vehicule usoare companiei MTR

MTR LRTCompania MTR Corp a acordat CRRC Nanjing Puzhen un contract pentru achizitia a 40 de vehicule usoare care vor inlocui 30 din vehiculele usoare Faza 2 existente care au fost in serviciu inca din 1992. Costul proiectului este de 745 de milioane de dolari. Primul lot de vehicule usoare noi va fi gata sa intre in serviciu in 2019.
Proiectul face parte din Studiul Strategiei de Transport Public al Guvernului (PTSS) conform caruia MRT a luat initiativa de a confirma comanda de achizitie a celor 10 vehicule usoare in avans pentru a facilita livrarea noilor vehicule usoare. Odata cu livrarea fazata a noilor vehicule usoare, dimensiunea flotei operationale a retelei de metrou usor va creste progresiv de la 150 la 2023.
„MTR va continua sa lucreze indeaproape cu Guvernul pentru a creste capacitatea de transport a sistemului de metrou usor prin achizitionarea de vehicule noi, dar si pentru a efectua lucrarile necesare pentru a raspunde cererii din timpul orelor de varf”, a declarat Adi Lau, director de operatiuni MTR.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO. 10 ani de 160 km/oră pe București-Constanța. Locomotiva inaugurală, pe butuci

Pe 4 iulie 2014 CFR Călători a pus în circulație, oficial, primul tren care circula cu 160 km/oră pe București-Constanța. Asta după mai bine...

Ultimele Articole