joi, mai 23, 2024
spot_img

Pakistanul a suspendat temporar legătura feroviară cu India, după criza din Cașmir

Ministrul pakistanez al Căilor Ferate, Sheikh Rasheed Ahmad, a decis să suspende temporar legătura feroviară dintre Pakistan și India, după criza din Cașmir.

criza din Cașmir

Această decizie a fost luată ca urmare a revocării de către Guvernul naționalist hindus al primului ministru Narendra Modi a autonomiei constituționale a Cașmirului, relatează RTL Info.

Miercuri seara, Pakistanul a anunțat expulzarea ambasadorului indian la Islamabad și rechemarea reprezentantului său la New Delhi. De asemenea, Guvernul pakistanez a suspendat comerțul bilateral.

Premierul de la New Delhi a încercat să explice criza din Cașmir

Primul ministru indian Narendra Modi s-a adresat națiunii joi seara în încercarea de a explica decizia Guvernului pe care-l conduce de a revoca forțat autonomia constituțională a Cașmirului indian. Este vorba de o decizie susceptibilă de a agita apele în această regiune revendicată de Pakistan și de a isca o insurecție separatistă.

IN THE SPOTLIGHT

Operatorii și industria feroviară se reunesc la Conferințele Club Feroviar – 22 și 23 mai, Constanța

CONFERINȚELE CLUB FEROVIAR - Operatorie Feroviară & Material Rulant -   Operatorii feroviari se reunesc la Constanța în zilele de 22 și 23 mai pentru a discuta...

Ultimele Articole