spot_img
sâmbătă, octombrie 1, 2022
spot_img

Creangă căzută pe linia de contact. IRN 1822 are o întârziere de peste trei ore

O creangă căzută pe linia de contact în cursul nopții de miercuri spre joi a făcut ca IRN 1822 să aibă în această dimineață o întârziere de peste trei ore.

În cursul acestei dimineți, la ora 00:16, timpul nefavorabil a generat căderea unei crengi pe firul de contact din stația Strâmbuța, ducând la întreruperea temporară a circulației trenului IRN 1822 Arad-București Nord, a anunțat Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători, prin intermediul unui comunicat de presă postat pe site-ul propriu.

Creangă căzută pe linia de contact. Întârzierea la destinație este estimată la 210 minute

Mecanicul de locomotivă a acționat conform procedurilor în această situație și a solicitat intervenția echipelor CFR SA pentru eliberarea firului de contact și reluarea mersului. Trenul și-a reluat circulația în condiții de siguranță cu o întârziere de 185 de minute și se estimează ajungerea la destinație cu circa 210 minute întârziere, au precizat reprezentanții operatorului feroviar de stat.

Aceștia au mai menționat că în stația CFR Târgu Jiu, călătorilor aflați la bordul garniturii li s-au oferit apă și produse preambalate.

Trenul IRN 1822 a plecat din stația Arad miercuri seara la ora 18,18 și urma să ajungă la destinația finală, Gara de Nord din București, joi dimineață la ora 5,44.

Ultimele Articole