spot_img
luni, ianuarie 30, 2023
spot_img

Focar de infecție cu coronavirus la Spitalul CF Timișoara. Șase persoane, testate pozitiv

Un focar de infecţie cu coronavirus la Spitalul CF Timișoara a fost depistat în ultimele zile. Trei cadre medicale şi trei pacienţi au fost testaţi pozitiv.

coronavirus la Spitalul CF Timișoara demisii la Spitalul CF Timișoara

Potrivit medicilor, săptămâna trecută a fost depistată pozitiv cu COVID – 19 o asistentă de la Spitalul CF Timişoara, care a şi fost internată la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din orașul de pe Bega. Luni, au fost testate pozitiv alte două cadre medicale şi trei pacienţi, toţi având forme uşoare sau fiind asimptomatici.

Coronavirus la Spitalul CF Timișoara. Se așteaptă rezultatele la alte teste

Cum Spitalul CF avea un pavilion dedicat pacienţilor infectaţi cu coronavirus, fiind spital suport pentru COVID 19 în pandemie, s-a luat decizia ca toţi cei confirmaţi să fie internaţi acolo şi nu au mai fost transferaţi la Spitalul de Boli Infecţioase.

Cei internati la Spitalul CF Timișoara se află sub supravegherea a patru doctori de la Spitalul ”Victor Babeş”, aşa cum s-a convenit luni după-amiaza cu Direcţia de Sănătate Publică Timiş, informează News.ro. În cursul zilei de marţi sunt aşteptate rezultate pentru alte teste făcute unor angajaţi şi pacienţi din cadrul Spitalului CF Timişoara.

Spitalele din subordinea Ministerului Transporturilor sunt spitalele de căi ferate, 15 la număr: două în București (Spitalul Clinic nr. 1 CF Witting și Spitalul Clinic nr. 2 CF) și 13 în alte orașe – Iași, Cluj Napoca, Timișoara, Ploieşti, Galaţi, Constanţa, Braşov, Paşcani, Simeria, Oradea, Craiova, Sibiu și Drobeta Turnu Severin.

Ultimele Articole