spot_img
joi, martie 30, 2023
spot_img

VIDEO Coronavirus la metroul din Londra: se închid 40 de stații. Ce se întâmplă când cineva tușește

În încercarea de a stăvili răspândirea epidemiei de coronavirus la metroul din Londra, Transport for London a decis să închidă 40 de stații.

coronavirus la metroul din Londra 4G la metroul din Londra

De vineri, nu se va mai circula pe Waterloo & City line, iar trenurile de noapte (Night Tube) vor fi oprite până la noi ordine.

În plus, începând de azi se închid 40 de stații care nu sunt de corespondență cu alte linii. Lista stațiilor închise la London Undeground poate fi consultată AICI. Pe de altă parte, autobuzele londoneze vor fi mai rare, dar vor circula în continuare noaptea și oamenii vor fi sfătuiți să utilizeze transportul public doar pentru călătoriile ”esențiale”.

Coronavirus la metroul din Londra. Mesajul primarului Sadiq Khan

”Oamenii nu ar trebui să se deplaseze, prin orice mijloace, decât dacă chiar trebuie s-o facă. Londonezii trebuie să evite interacțiunile sociale care nu sunt absolut necesare și asta înseamnă că trebuie să evite să utilizeze rețelele de transport în cazul în care nu este absolut necesar”, a declarat primarul Londrei, Sadiq Khan, citat de publicația britanică The Independent.

În filmarea alăturată se poate observa ce se întâmplă într-un tren de metrou din Londra atunci când cineva începe să tușească.

Ultimele Articole