spot_img
miercuri, octombrie 5, 2022
spot_img

Coronavirus la Gara Sfântu Gheorghe. Șeful de gară a fost depistat pozitiv

Un caz de coronavirus la Gara Sfântu Gheorghe a fost depistat joi, când testul șefului de gară a avut rezultat pozitiv. DSP a început ancheta epidemiologică în acest caz.

coronavirus la Gara Sfântu Gheorghe

Şeful Gării CFR Sfântu Gheorghe a fost diagnosticat cu COVID-19, iar staţia respectivă a fost dezinfectată, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, Oana Brânzan.

Coronavirus la Gara Sfântu Gheorghe. DSP a început ancheta epidemiologică

Ea a adăugat că Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Covasna a început deja o anchetă epidemiologică pentru a identifica toate persoanele care au intrat în contact cu șeful de gară.

„Într-adevăr, şeful staţiei Sfântu Gheorghe a fost confirmat COVID, (…) iar toate spaţiile în care acesta a intrat şi şi-a desfăşurat activitatea au fost dezinfectate. În acest moment, Direcţia de Sănătate Publică anchetează toate persoanele cu care acesta a intrat în contact şi va dispune anumite măsuri, fie autoizolare, fie alte măsuri care se impun în situaţia actuală. Dar, deocamdată, nu avem alte persoane din cadrul staţiei, confirmate sau autoizolate. Deci, ancheta este în derulare şi, probabil, vom fi informaţi în cazul în care se dispune autoizolarea altor persoane cu care a intrat în contract şeful staţiei (…)”, a precizat Oana Brânzan.

Ultimele Articole