spot_img
marți, octombrie 4, 2022
spot_img

Coronavirus în transportul public. Nicușor Dan va distribui chestionare pentru vatmani și șoferi

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, va distribui chestionare pentru vatmani și șoferi, pentru a afla cum se respectă regulile anti-covid în transportul public.

chestionare pentru vatmani radiografia transportului public din București

Edilul a făcut o vizită la Societatea de Transport Bucureşti, unde s-au analizat măsurile de protejare a călătorilor, în contextul pandemiei, fiind discuţii despre numărul mediu de călători pe linii şi pe ore, dezinfecţia în mijloacele de transport în comun, purtarea măştii.

Chestionare pentru vatmani și analiza numărului de călători

„Am fost azi la sediul Societăţii de Transport Bucureşti, unde am analizat în special măsurile de protejare a călătorilor în contextul actualei epidemii COVID-19. Am discutat despre numărul mediu de călători pe linii şi pe ore, despre dezinfecţia în mijloacele de transport în comun, despre purtarea măştii în interiorul acestora. Am convenit aplicarea unui chestionar pentru şoferi şi vatmani, în urma căruia vom obţine o imagine mai exactă a situaţiei din teren şi care ne va ajuta să luăm decizii informate”, a scris Nicuşor Dan pe contul său de Facebook, vineri seară.

Eforturi pentru ca transportul public să se desfășoare în siguranță

Primarul General a adăugat că se vor lua măsuri pentru ca transportul public să ofere siguranţă.

„Vom face eforturi suplimentare pentru ca toţi cei care folosesc transportul public în Capitală să fie în siguranţă. Sănătatea bucureştenilor este prioritatea noastră în săptămânile care urmează”, a afirmat el.

Transportul în comun a fost menționat de autorităţi ca fiind unul dintre locurile cu transmitere accentuată a noului coronavirus.

Ultimele Articole