spot_img
joi, decembrie 1, 2022
spot_img

BREAKING Primul caz de coronavirus în centralul CFR SA. Sunt așteptați angajații DSP

A apărut și primul caz de coronavirus în centralul CFR SA, iar în momentul de față sunt așteptați angajații Direcției de Sănătate Publică, pentru a dispune măsurile ce se impun.

coronavirus în centralul CFR Valoarea de inventar pentru Palatul CFR sindicalist în conducerea Ministerului Transporturilor situația CFR Marfă mutarea Ministerului Transporturilor la Iași director general al CFR Călători Consiliu de Administrație al CFR rectificare bugetară consilier la Ministerul Transporturilor secretar general la Ministerul Transporturilor Ludovic Orban revine la Ministerul Transporturilor secretar de stat pe domeniul feroviar Mircea Florin Biban

Este vorba de un director din centralul Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, care-și are biroul în Palatul CFR, sediul Ministerului Transporturilor din Bulevardul Dinicu Golescu nr. 38.

”Marți a fost la serviciu, iar ieri a sunat că se simte rău. Apoi a sunat și a spus că testul a ieșit pozitiv pentru noul coronavirus și că va sta în concediu medical”, au declarat pentru Club Feroviar surse din cadrul administratorului infrastructurii feroviare din România.

Primul caz de coronavirus în centralul CFR SA. Se va dezinfecta biroul

Aceleași surse au precizat faptul că în momentul de față sunt așteptați specialiștii de la Direcția de Sănătate Publică, pentru a face anchetă epidemiologică și a decide ce măsuri trebuie luate. Din informațiile noastre, persoana infectată a luat contact cu mai mulți angajați ai CFR SA.

Neîndoilenic, se va proceda la dezinfectarea biroului respectivei persoane și la trimiterea în autoizolare a celor care au luat contact cu ea. Este primul caz de coronavirus confirmat la nivelul centralului companiei de infrastructură. De menționat faptul că persoana respectivă prezintă simptomele de infectare.

Vom reveni cu amănunte, în condițiile în care vor apărea informații noi. Din motive care țin de intimitate, Club Feroviar nu va face publice numele persoanelor care sunt depistate pozitiv la testele pentru stabilirea infectării cu coronavirusul de tip nou, SARS-Cov-2.

Ultimele Articole