spot_img
duminică, mai 22, 2022
spot_img

Un copil răpit în Italia a fost găsit de polițiști în trenul Budapesta-Timișoara

Un copil răpit în Italia a fost găsit de polițiștii de frontieră, însoțit de tatăl său, la Curtici, la intrarea în România, într-un tren internațional.

Alerta de dispariție a băiatului în vârstă de cinci ani a fost introdusă de autorităţile italiene, după ce mama a raportat că i-a fost răpit copilul.

Potrivit Poliției de Frontieră, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, din judeţul Arad, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară un român, în vârstă de 31 de ani, din judeţul Arad, însoțit de fiul său, în vârstă de 5 ani. Cei doi călătoreau cu trenul care circula pe relația Budapesta – Timișoara.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că minorul era dat dispărut de către autorităţile din Italia.

Copil răpit în Italia, încredințat DGASPC Arad

Bărbatul şi fiul său au fost duşi la sediul sectorului Curtici, pentru verificări suplimentare.

Copilul a fost încredinţat reprezentanţilor Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Arad, iar tatăl acestuia este cercetat pentru lipsire de libertate, urmând ca la finalizarea cazului să fie luate măsurile legale ce se impun.

Presa italiană a scris pe larg despre dispariția lui David, care a fost răpit de tatăl său, Bogdan. Copilul și mama sa locuiau la Padova, în Italia, relatează Digi24.

Ultimele Articole