spot_img
sâmbătă, august 13, 2022
spot_img

UPDATE S-a reluat traficul feroviar în vestul țării, blocat din cauza unui copac căzut pe calea ferată

Traficul feroviar este întrerupt joi dimineață pe o magistrală din vestul țării, din cauza unui copac căzut pe calea ferată.

copac căzut pe calea ferată

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că traficul feroviar pe secția de caleferată 200 Arad – Ilia, între stațiile Conop și Bârzava, la kilometrul feroviar 575+700, este întrerupt.

UDATE S-a reluat traficul feroviar

CFR SA a anunțat că traficul feroviar în județul Arad a fost reluat la ora 9,40 pe segmentul de cale ferată Bârzava – Conop. Cele trei trenuri staționate temporar în gările Vărădia, Conop și Săvârșin vor tranzita zona afectată de copacii prabușiți de pe versanți cu o locomotivă Diesel.

Tot în judeţul Arad, circulaţia rutieră este oprită pe DN 7 Arad – Deva, la kilometrul 490, între localităţile Bârzava şi Conop, din cauza unui copac căzut. Se acţionează pentruîndepărtarea obstacolului.

Copac căzut pe calea ferată. Trei trenuri oprite în gările de pe traseu

”Personalul feroviar se află deja pe teren și acţionează pentru tăierea și îndepărtarea copacilor de pe calea ferată, intervenție necesară pentru a permite accesul drezinei pantograf cu care se va acționa pentru remedierea deranjamentelor produse la linia de contact, în urma prăbușirii copacilor”, a precizat CFR SA.

În intervalul orar necesar intervențiilor următoarele trei trenuri de călători staționează temporar în gările de pe traseu:
– R 2044 care circulă în relația Arad – Semeria, oprit temporar în stația Conop
– IR 1765 care circulă în relația Iași – Timișoara Nord, oprit temporar în stația Vărădin
– R 2031 care circulă în relația Simeria – Arad este oprit temporar în stația Săvârșin.

Ultimele Articole