miercuri, septembrie 27, 2023
spot_imgspot_img

GALERIE FOTO Poliția a făcut controale la metrou. Câte amenzi au fost aplicate

Poliția Capitalei a făcut sâmbătă mai multe controale la metrou, pentru a verifica modul în care sunt respectate măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului de tip nou.

”În data de 18.07.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Brigada de Poliție Transport Public a desfășurat acțiuni de verificare a modului în care sunt respectate prevederile Legii nr 55/2020, măsurile de protecție împotriva infectării cu virusul COVID-19, în stațiile și garniturile de metrou”, au anunțat polițiștii.

În urma verificărilor efectuate, în  care au fost implicați și reprezentanți ai Jandarmeriei, au fost constatate și aplicate  sancțiuni contravenționale, din care șapte pentru încălcări ale prevederilor Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cunoscută și drept Legea stării de alertă.

Aceste acțiuni vor continua, pentru siguranța cetățenilor și pentru menținerea unui climat de liniște publică, a precizat Poliția Capitalei.

Premierul a cerut sâmbăta trecută mai multe controale la metrou

Sâmbăta trecută, premierul Ludovic Orban a tras mai multe semnale de alarmă privind activitățile publice, printre care transporturile feroviare și cu metroul, în contextul epidemiei actuale.

Potrivit premierului, trebuie respectate regulile în transporturile feroviare, iar la metrou trebuie făcute zilnic controale. ”Avem nevoie de o prezenţă zilnică în metrou pentru a fi respectate regulile, în transportul feroviar către destinaţii de vacanţă, de asemenea, trebuie respectate regulile, iar în cel cu autocare, rog poliția rutieră să fie atentă”, a spus atunci Ludovic Orban.

Ultimele Articole