spot_img
sâmbătă, martie 25, 2023
spot_img

CONTRAIL MACHINERY și-a completat oferta de pe CFiR cu două anunțuri de angajare

CONTRAIL MACHINERY, companie specializată în activități de proiectare, fabricare și service pentru mașini de sudat șină de cale ferată, și-a completat oferta de pe CFiR cu două anunțuri de angajare pentru posturile: Lăcătuș Mecanic de Întreținere și Reparații Universale și Prelucrător prin Așchiere – Strungar.

În oferta companiei mai sunt alte două anunțuri pentru Magaziner, respectiv Inginer Automatist.

Dacă sunteți interesați în a deveni parte a CONTRAIL MACHINERY,  nu ezitați să aplicați.

Lăcătuș Mecanic de Întreținere și Reparații Universale

Candidatul ideal trebuie să aibă cunostințe despre:

  • ajustajele şi toleranţele cu jocuri, strângeri sau toleranţe pentru dimensiuni libere, în funcţie de importanţa fiecărui organ, la produsele pe care le execută;
  • caracteristicile generale ale tehnologiei şi procesului de muncă la locul de muncă respective unde se efectuează lucrările ce-i revin potrivit postului şi categoriei de încadrare;
  • condiţiile de calitate a lucrărilor executate;
  • regulile de exploatare tehnică a utilajelor deservite pentru asigurarea efectuării lucrărilor în condiţiile de calitate şi securitate stabilite pentru acestea, utilizării cu eficienţă ridicată a utilajelor, întreţinerii şi consumului energetic conform normelor.

CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină, organizează ediţia a IV-a a Târgului de Carieră Feroviară în România.

Interacţionează LIVE cu cei mai activi şi importanţi angajatori de pe piaţă.
Programează
te la interviurile online şi fă următorul pas in cariera ta feroviară.

Partener Principal Colaboratori Parteneri Media
facultatea de transporturi UPB logo CFDP
MAI MULTE DETALII

Prelucrător prin Așchiere – Strungar

Descrierea postului

  • Producerea de piese si repere prin frezare, strunjire, mortezare;
  • Responsabil pentru atingerea obiectivelor departamentului si contribuirea la atingerea obiectivelor firmei;
  • Responsabil pentru calitatea produselor.

 

VEZI ȘI: CONTRAIL MACHINERY angajează Magaziner și Inginer Automatist prin intermediul CFiR


CONTRAIL MACHINERY este o companie dinamică, cu oameni cu experiență, specializați în proiectarea și fabricarea mașinilor de sudat șine de cale ferată prin procedeul de topire intermediară și presare cap la cap (Rail Flash-Butt Welding Machines).

Ne mândrim cu faptul că am livrat mașini de sudat pentru proiecte importante de construcții căi ferate în diferite colțuri ale lumii, printre care: Arabia Saudită, India, Qatar, România, Rusia, SUA, Thailanda, Turcia etc.

Pe lângă furnizarea mașinilor de sudat, suntem capabili să oferim o mare varietate de produse și servicii legate de acest domeniu, inclusiv diferite tipuri de mașini și echipamente, scule și consumabile, asistență tehnică, sesiuni de training etc, fiind capabili să oferim soluții complete pentru activitatea de sudare electrică.

Combinăm experiența specialiștilor noștri din industria feroviară (cu peste 25 de ani de experiență în domeniu) cu dinamismul și ambiția tinerilor ingineri. Combinăm tehnologiile testate cu succes de-a lungul anilor cu soluțiile moderne din ziua de astăzi.

Ultimele Articole