spot_img
duminică, decembrie 4, 2022
spot_img

CONTRAIL MACHINERY S.R.L. – specializați în mașini de sudat șina de cale ferată

CONTRAIL - specializați în mașini de sudat șina de cale feratăCONTRAIL MACHINERY S.R.L. este o companie dinamică, cu oameni cu experiență, specializați în mașini de sudat șina de cale ferată prin procedeul de topire intermediară și presare cap la cap (Rail Flash-Butt Welding Machines).

MAȘINI LIVRATE LA NIVEL GLOBAL

Ne mândrim cu faptul am livrat mașini de sudat pentru proiecte importante de construcții căi ferate în diferite colțuri ale lumii, printre care: Arabia Saudită, India, Qatar, România, Rusia, SUA, Thailanda, Turcia etc.

VARIETATE DE PRODUSE ȘI SERVICII

Pe lângă furnizarea mașinilor de sudat, suntem capabili oferim o mare varietate de produse și servicii legate de acest domeniu, inclusiv diferite tipuri de mașini și echipamente, scule și consumabile, asistență tehnică, sesiuni de training etc, fiind capabili oferim soluții complete pentru activitatea de sudare electrică.

ECHIPĂ PUTERNICĂ

Combinăm experiența specialiștilor noștri din industria feroviară (cu peste 25 de ani de experiență în domeniu), cu dinamismul și ambiția tinerilor ingineri. Combinăm tehnologiile testate cu succes de-a lungul anilor cu soluțiile moderne din ziua de astăzi.

CONTRAIL MACHINERY S.R.L. – specializați în mașini de sudat șina de cale ferată

PRODUSE
  • Kit echipament de sudat – pentru sudarea electrică a șinelor în mod staționar.
  • Mașină de sudat containerizatăaceasta este o configurație de mașină de sudat complet independenta, având avantajul de a putea fi mutată ușor de la o locație la alta; poate fi de asemenea utilizată ca mașină mobilă, încărcată pe un vagon platformă sau pe un vehicul feroviar.
  • Mașină de sudat instalată pe camion cu rulare șosea – cale feratăaceasta este configurația optimă de mașină de sudat mobilă, putând se deplaseze ușor de la o sudură la alta sau de la o locație la alta atât în mod rutier, cât și în mod feroviar.
  • Mașină de sudat instalată pe vagon platformăaceasta este o configurație de mașină de sudat mobilă ce se poate deplasa de la o sudură la alta sau de la o locație la alta tractată de un vehicul feroviar.
  • Alte echipamente specializate – la cerere, CONTRAIL poate proiecta și fabrica o varietate mare de produse cu funcționalități speciale, în conformitate cu cerințele clientului.
SERVICII
  • Reparații și furnizare piese de schimb pentru mașini de sudat
  • Recondiționări și modernizări mașini de sudat
  • Intervenții pe teren și depanare
  • Asistență tehnică
  • Training

Date complete de contact găsiți în Catalog Feroviar la pagina CONTRAIL MACHINERY S.R.L.


Soluția de a te prezenta gratuit companiilor din domeniul feroviar

Catalog Feroviar

În România sunt peste 1000 de companii care au diverse certificări, agremente tehnice sau atestate de furnizori feroviari sau sunt licențiate pentru a face transport feroviar. Pe lângă acestea, alte aproximativ 3-4000 de companii, instituții, organizații, produc și/sau prestează servicii, influențează politic, legislativ, administrativ și/sau executiv domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină.

La începutul lunii aprilie, Catalog Feroviar a inaugurat pe site-ul Club Feroviar rubrica “Industria feroviară românească”. La această categorie orice tip de entitate juridică care activează în domeniul feroviar își poate prezenta produsele sau serviciile într-un articol de promovare publicat gratuit.

Mai multe detalii despre cum puteți beneficia de această ofertă puteți afla din acest articol sau puteți să ne contactați la office@catalogferoviar.ro sau tel: 021 22 44 385.

Ultimele Articole