vineri, iunie 28, 2024
spot_img

CONTRAIL MACHINERY – Maşinile de sudat şina asigură calitatea infrastructurii

CONTRAIL MACHINERY Cu un capital privat românesc 100%, CONTRAIL MACHINERY este o companie specializată în proiectarea şi fabricarea maşinilor de sudat şine de cale ferată (Flash-Butt Welding Machines, FWB).

Echipa companiei este formată de specialişti cu experienţă de peste 30 de ani, care, alături de tineri ingineri, realizează şi furnizează produse şi servicii care răspund nevoilor pieţei, dar în acelaşi timp contribuie la dezvoltarea acesteia prin combinarea tehnologiilor exitente cu soluţii moderne, capabile să se adapteze celor mai noi tendinţe în domeniu.

Compania acoperă o serie de activităţi de la faza de design, până la producţie şi integrare, mentenanţă, reparaţii şi asistenţă tehnică, training şi consultanţă.

În afară de producţia de maşini FBW, compania oferă o mare varietate de produse şi servicii legate de acest domeniu, inclusiv diferite tipuri de maşini şi echipamente pentru construcţii de căi ferate. Echipamentele produse sunt în totalitate proiectate şi fabricate de CONTRAIL MACHINERY, în funcţie de solicitările clienţilor.Deseori utilajele trebuie să îndeplinească diferite condiţii şi restricţii speciale impuse de proiectele la care acestea urmează a fi utilizate, astfel fiecare echipament este configurat în conformitate cu cerinţele specifice fiecărui client.

În cadrul activităţilor desfăşurate, CONTRAIL MACHINERY a livrat maşini de sudat şine de cale ferată în diferite configuraţii, conform cererilor clienţilor din întreaga lume. Alături de alte state, Arabia Saudită, India, Qatar, România, Rusia, SUA, Thailanda, Turcia, Uruguay fac parte din acoperirea geografică a companiei. Recent, compania a finalizat fabricarea ultimelor două unităţi dintr-o serie de cinci maşini comandate de către un client din Statele Unite ale Americii (SUA) şi urmează să fie livrate pentru a-şi îndeplini misiunea în proiecte. Maşinile au fost configurate special pentru acest client, pentru a respecta normele şi aspectele tehnice ale AREMA (American Railway Engineering and Maintenance-of-Way Association) şi pentru a facilita modul lor specific de lucru. Noutatea constă în faptul că acestea sunt capabile să efectueze sudarea şinei cu pretensionare. Acestea sunt dotate cu un echipament adiţional care lucrează în tandem cu capul de sudare în acest sens. Datorită impactului pozitiv al echipamentelor livrate de CONTRAIL MACHINERY în activităţile realizate şi a suportului tehnic oferit după livrare, compania americană a mai comandat o nouă flotă de  maşini. În acest sens, cele două companii au semnat un nou contract pentru livararea eșalonată a altor cinci maşini de sudat in decurs de un an.

CONTRAIL MACHINERY are expertiza, resursa umană şi dotarea tehnică pentru a proiecta şi fabrica maşini de sudat şine de cale ferată la cele mai înalte standarde şi cu respectarea tuturor normelor.

Versiunea standard de mașină de sudat tip container este versatilă, containerul putând fi montat pe un camion cu sistem de rulare pe cale ferată, pe un vagon platformă, drezină sau pe orice platformă proiectată la cerere.

Compania are in portofoliu si echipamentul pentru încercarea la încovoiere a șinei sudate (Presă hidraulică) livrat cu succes companiilor ce activează in domeniu.

Recent CONTRAIL MACHINERY s-a mutat într-o nouă locație pentru a-şi mări capacitatea de producție și a răspunde solicitărilor clienților într-un timp rezonabil.

 

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Aghireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole