duminică, mai 28, 2023
spot_img

CONTRAIL MACHINERY angajează Magaziner și Inginer Automatist prin intermediul CFiR

CONTRAIL MACHINERY, companie specializată în activități de proiectare, fabricare și service pentru mașini de sudat șină de cale ferată, angajează, prin intermediul platformei CFiR, Magaziner și Inginer Automatist. Posturile sunt disponibile în București și sunt în regim de muncă full-time.

Dacă sunteți interesați în a deveni parte a CONTRAIL MACHINERY,  nu ezitați să aplicați.

CONTRAIL MACHINERY angajează Magaziner și Inginer Automatist

Magaziner

Obiectivele postului
  • Asigură gestionarea fizică a stocurilor de materii prime, consumabile, semifabricate, produse finite etc.
  • Primește și recepționează împreună cu comisia de recepție, toate bunurile care intră în magazie.
  • Efectuează recepția cantitativă în baza documentelor primite de la furnizori și raportează în caz că sunt diferențe
  • Asigurarea introducerii achizițiilor în stoc în baza facturilor și a documentelor de recepție cantitativă și calitativă
  • Asigurarea aranjării stocurilor pe sortimente în spațiile destinate acestui scop, etichetarea și marcarea corespunzătoare
  • Asigurarea mișcării stocurilor din depozit către departamentele solicitante în baza documentelor de consum

CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină, organizează Târgul de Carieră Feroviară în România ediţia a IV-a, în zilele de 24 și 25 martie 2021, realizând astfel legătura directă între angajatori și persoanele interesate de a-și începe sau consolida o carieră în acest domeniu.

ALSTOM ROMANIA – PARTENER PRINCIPAL

De peste 25 de ani, compania Alstom este deschizătoare de drumuri, având un rol important în tranziția României către un transport feroviar modern și sustenabil. De la soluții de control digital al traficului feroviar, infrastructură și electrificare, la mentenanța pe termen lung a flotei de trenuri a metroului București, Alstom aduce în mod activ o schimbare pozitivă în transportul feroviar din România.

MAI MULTE DETALII

Inginer Automatist

Responsabilități:
  • Execuția dulapurilor de automatizare și a instalațiilor electrice ale mașinilor de sudat;
  • Punerea în funcțiune a mașinilor de sudat;
  • Asistență tehnică după punerea în funcțiune;
  • Intervenții pentru remedierea defectelor apărute la echipamentele aflate în service.

CONTRAIL MACHINERY este o companie dinamică, cu oameni cu experiență, specializați în proiectarea și fabricarea mașinilor de sudat șine de cale ferată prin procedeul de topire intermediară și presare cap la cap (Rail Flash-Butt Welding Machines).

Ne mândrim cu faptul că am livrat mașini de sudat pentru proiecte importante de construcții căi ferate în diferite colțuri ale lumii, printre care: Arabia Saudită, India, Qatar, România, Rusia, SUA, Thailanda, Turcia etc.

Pe lângă furnizarea mașinilor de sudat, suntem capabili să oferim o mare varietate de produse și servicii legate de acest domeniu, inclusiv diferite tipuri de mașini și echipamente, scule și consumabile, asistență tehnică, sesiuni de training etc, fiind capabili să oferim soluții complete pentru activitatea de sudare electrică.

Combinăm experiența specialiștilor noștri din industria feroviară (cu peste 25 de ani de experiență în domeniu) cu dinamismul și ambiția tinerilor ingineri. Combinăm tehnologiile testate cu succes de-a lungul anilor cu soluțiile moderne din ziua de astăzi.

Ultimele Articole