vineri, iulie 12, 2024
spot_img

Contractul statiilor metroului din Doha a fost anulat

01-qatarCaile Ferate din Qatar (Qatar Rail) a incheiat contractul semnat cu consortiul format din Samsung C&T, Obrascon Huarte Lain (OHL), si Qatar Building Company pentru constructia statiilor Msheireb si Education City, parte a proiectului Metroului din Doha.
In schimb, Caile Ferate din Qatar a numit un nou contractor pentru proiect, Consolidated Contractors (CCC).
„Lucrarile vor continua in santierele marilor statii din cadrul proiectului conform planurilor, iar in prezent se dicuta cu subcontractorii pentru a asigura continuitatea”, au declarat Caile Ferate din Qatar. Compania nu a oferit nicio explicatie cu privire la incheierea contractului.
Qatar Rail a anuntat recent ca activitatea de realizare a tunelurilor in cadrul proiectului este finalizata in proportie de 90%. Contractul de proiectare si constructie de 1,4 miliarde de dolari pentru statiile Msheireb si Education City a fost anuntat pentru prima data in iunie 2013 si este parte a proiectului Metroului din Doha de 36 de miliarde de dolari.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO. 10 ani de 160 km/oră pe București-Constanța. Locomotiva inaugurală, pe butuci

Pe 4 iulie 2014 CFR Călători a pus în circulație, oficial, primul tren care circula cu 160 km/oră pe București-Constanța. Asta după mai bine...

Ultimele Articole