spot_img
luni, ianuarie 30, 2023
spot_img

Contract prelungit pentru managementul proiectului Doha Metro Green Line

01-dohaHill International a anuntat ca joint-venture-ul format din ASTAD Engineering Consultancy si Project Management Company a primit o prelungire a contractului cu Compania de Cale Ferata din Qatar pentru continuarea serviciilor de management de proiect in cadrul Liniei Verzi, una dintre liniile principale ale sistemului de tranzit ale Metroului din Doha.
Prelungirea contractului cu 30 de luni are o valoare estimata de aproximativ 43,1 milioane de dolari. Hill are o cota de 80% in cadrul joint-venture-ului.
Linia Verde se intinde din est intre Al Mansoura si Al Riffa in vest, va avea 11 statii si 22 de km. Conform estimarilor, pana in 2021, 140.000 de calatori vor folosi Linia Verde in fiecare zi.
„Aceasta prelungire a contractului este o dovada a increderii Cailor Ferate din Qatar in echipa Hill. Suntem onorati de faptul ca aceasta companie are incredere in sustinerea noastra in cadrul unui proiect atat de important”, a declarat Mohammed Al Rais, Director Regional (Orientul Mijlociu) al Hill Project Management Group.

Ultimele Articole