spot_img
luni, noiembrie 28, 2022
spot_img

CFR Călători vrea contract pentru salubrizarea vagoanelor. Câți bani e dispusă să dea

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA vrea să încheie un contract pentru salubrizarea vagoanelor și a automotoarelor în șase stații cap de secție din sudul țării.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Serviciul de salubrizare vagoane și automotoare în stațiile cap secție Alexandria, Rm. Vâlcea, Calafat, Caracal, Câmpulung și Curtea de Argeș“. Valoarea totală estimată a contractului ce va fi în vigoare un an este de 302.950 de lei, echivalentul a puțin peste 60.000 de euro.Contract pentru salubrizarea vagoanelor, înaintea plecării în cursă

Activitatea de salubrizare are ca scop asigurarea confortului călătorilor prin curăţarea şi igienizarea vagoanelor de călători şi automotoare cu asigurarea condiţiilor sanitare necesare pentru transportul călătorilor, se arată în anunțul de licitație.

Activitatea de salubrizare face parte din procesul tehnologic de pregătire a garniturilor de tren pentru circulaţie, indiferent de rangul trenului în care circulă. În acest moment nu se execută salubrizare în stațiile cap de secție, lucru care produce disconfort în circulația trenurilor și numeroase reclamații din partea călătorilor. Tipul de salubrizare efectuat va fi de salubrizare intermediară. Serviciul de salubrizare a fost structurat, în funcţie de durata de mers, distanţele parcurse de vagoane de călători şi automotoare, timpul acordat prestaţiei, precum şi de gradul de menţinere a stării de curăţenie în parcurs.

Ofertantul trebuie să constituie garanție de participare la licitație în valoare de 3.029 de lei, valabilă timp de 120 de zile. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 11 iulie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 11 noiembrie 2022.

Ultimele Articole