spot_img
vineri, martie 24, 2023
spot_img

SNC Lavalin a obținut un contract feroviar în Australia. Ce va face la antipozi firma din Montréal

SNC-Lavalin a obținut un contract feroviar în Australia, pentru supervizarea proiectului de construcții a unei mari linii de cale ferată pentru trenuri de marfă.

contract feroviar în Australia

Firma de inginerie din Montreal nu a precizat însă valoarea contractului pentru acest proiect de infrastructură despre care susține că este cel mai mare din Australia, informează Le Journal de Montréal.

”Acest succes constituie un mare pas înainte în întărirea prezenței noastre în Australia, cu precădere în domeniul ofertei de servicii de supervizare a proiectelor pentru domeniul transporturilor. Acest tip de contract se înscrie în strategia noastră de a dezvolta serviciile de consultanță, proiectare, în inginerie și supervizarea proiectelor, în întreaga lume și în ansamblul piețelor noastre”, a declarat, într-un comunicat de presă, Philip Hoare, oficial al SNC-Lavalin.

Contract feroviar în Australia, pentru 1.710 km

Susținând compania Turner & Townsend, firma din Montréal va superviza contractele de proiectare și execuție, precum și parteneriatele public-private pentru această legătură feroviară de 1.710 km care va lega Melbourne et Brisbane doar pentru transportul de mărfuri. Compusă din 13 proiecte distincte, această linie va oferi un debușeu internațional fermelor, minelor și centrlor urbane situate între aceste două orașe port.

Australia Rail Track Corporation va construi această axă de transport, care se bazează în mare parte pe coridoare feroviare existente.

Ultimele Articole