spot_img
marți, decembrie 7, 2021
spot_img

STB cumpără contactori mecanici monopolari și bipolari pentru rețeaua electrică

Societatea de Transport București vrea să cumpere contactori mecanici monopolari și bipolari pentru rețeaua electrică de alimentare a tramvaielor și troleibuzelor din flota sa.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat joi dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Contactori mecanici bipolari și monopolari”.

Valoarea totală estimată a contractului de tip acord cadru ce se vrea a fi încheiat pe o perioadă de doi ani este de 1.395.614,15 lei, echivalentul a peste 280.000 de euro. Cantitatea totală minimă ce se vrea a fi achiziționată este de 2.973 de bucăți, iar cea maximă de 3.132 de bucăți.


 


Condiții de participare la licitația pentru contactori mecanici monopolari și bipolari a STB

Pentru participarea la procedura de achiziție, se solicită certificate emise de organisme independente cu privire la standardele de asigurare a calității.

Astfel, operatorii economici ce depun oferta trebuie să facă dovada implementării unui sistem de management al calității în conformitate cu SR EN ISO 9001 sau echivalent.

Garanția de participare la licitație este de 3.520 de lei, cu o perioadă de valabilitate de trei luni. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 10 decembrie 2021, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 10 martie 2022.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole