spot_img
vineri, august 12, 2022
spot_img

Constanța Port Container Day, organizat la Cluj-Napoca

Administrația Porturilor Maritime, alaturi de Camera de Comert si Industrie Cluj organizeaza evenimentul „Constanta Port Container Day”, ce va avea loc pe data de 8 iunie 2017, la „Grand Hotel Italia” din municipiul Cluj-Napoca, incepand cu ora 9:30.

Evenimentul ofera participantilor ocazia speciala de a cunoaste oportunitatile privind dezvoltarea transportului de marfuri containerizate si a serviciilor logistice, puse la dispozitia oamenilor de afaceri din tara si din strainatate, de catre cea mai mare platforma intermodala din Romania – portul Constanta.

Participantii la eveniment vor intalni reprezentanti ai celor mai importante companii din industria transportului containerizat si vor avea ocazia sa stabileasca relatii directe cu acestia.

„Constanța Port Container Day” oferă șansa de a aborda cele mai interesante și critice aspecte ale traficului de mărfuri containerizate, atât prin Portul Constanța cât şi prin România. Pozitia sa geostrategica, unica in bazinul Marii Negre, determina conexiuni comerciale atractive pentru tranzitul marfurilor, care au ca origine/destinatie Uniunea Europeana si pot deservi rute de transport ce ating porturi din cele mai îidepartate colturi ale lumii.

Gazduit intr-o locatie de top si cu o ambianta primitoare si eleganta, evenimentul „Constanta Port Container Day” lanseaza publicului din Transilvania si Constanta provocarea de a identifica noi oportunitati de afaceri spre beneficiul economiei romanesti.

 

Participarea la eveniment este gratuita.

Mai multe detalii puteti afla la adresa de e-mail gpuia@constantza-port.ro sau la numarul de telefon 0721 600 527

Persoana de contact: Georgiana Puia

Ultimele Articole