marți, iulie 2, 2024
spot_img

FOTO. Angajații Regionalei CF Constanța au strâns gunoaiele de pe calea ferată

Angajații Regionalei Constanța a CNCF CFR SA au strâns gunoaiele de pe calea ferată, în cadrul unei acțiuni de ecologizare intitulată „Programul de măsuri privind acțiunea de salubrizare a rețelei feroviare”.

Acțiunea, la care au participat peste 200 de angajați din cadrul Sucursalei Regionale de Căi Ferate Constanța, s-a desfășurat în perioada 16 – 18 mai 2023, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook CFR Infrastructura Constanța.

Activitatea a vizat o acțiune de control și de strângere a deșeurilor din zonele insalubre identificate în stațiile și haltele de mișcare, în zonele de acces pentru călători, precum şi în zona de protecţie şi siguranţă a căii ferate, fiind antrenate utilaje şi personal propriu, dar şi alte unităţi cu care colaborează regionala. Cei peste 200 de angajați ai SRCF Constanța din cadrul a 16 divizii, împărțiți în șapte echipe, s-au deplasat în cele 13 zone insalubre identificate pentru această acțiune. Cele mai multe deșeuri au fost strânse de lângă calea ferată din dreptul străzilor Amurgului, Sălciilor, Pandurului și Theodor Speranția din municipiul Constanța.

Ceferiștii au strâns gunoaiele de pe calea ferată, monitorizați de responsabilii de la Protecția Mediului

Acțiunile de ecologizare au fost monitorizate de echipe de îndrumare și control din cadrul Revizoratului de Siguranța Circulației și de către Biroul Proceduri Calitate și Protecția Mediului și responsabilii cu protecția mediului din cadrul Sucursalei Regionale CF Constanța.

În cadrul acțiunii de ecologizare au fost colectate deșeuri în peste 100 de saci menajeri, fiecare având un volum de 240 de litri. Cu această ocazie au fost atenționate firmele care au terenuri sau spații închiriate, să respecte obligațiile privind întreținerea și menținerea curățeniei în jurul obiectivului, fiind direct răspunzătoare de eventualele amenzi sau alte sancțiuni aplicate de organele de control.

IN THE SPOTLIGHT

Avansul șantierelor feroviare în luna mai. Un constructor ”a spart norma”

Club Feroviar vă prezintă, ca de fiecare dată când apar informații noi, avansul șantierelor feroviare pentru modernizarea infrastructurii. Acum, situația aferentă lunii mai 2024...

Ultimele Articole