spot_img
miercuri, martie 22, 2023
spot_img

Consortiul Stadler-Ansaldo STS a castigat un contract pentru metroul din Glasgow

GlasgowOperatorul metroului din Glasgow, Strathclyde Partnership for Transport (SPT), a acordat un contract de 200 de milioane de lire (261,7 milioane de euro) consortiului Stadler Bussnang AG / Ansaldo STS pentru livrarea de trenuri noi, sisteme de semnalizare si echipamente.
Noile trenuri vor avea aceeasi lungime si dimensiune ca materialul rulant existent, dar vor avea patru vagoane, spre deosebire de trenurile cu trei vagoane deja existente, cu pasarele deschise pentru a maximiza spatiul disponibil si pentru a permite accesul persoanelor in scaun rulant. Aceastia se vor putea imbarca la statia Enoch, in centrul orasului, si Govan, noua legatura de transport care este in prezent in constructie.
Echipamentul de semnalizare, sistemele de control si centrul de control al metroului vor fi inlocuite pentru a se potrivi cu noile trenuri si pentru a permite imbunatatirea disponibilitatii si fiabilitatii. Sistemul va include usi noi de protectie a peronului a caror inaltime va fi redusa la jumatate pentru a pastra cat mai mult spatiu si cat mai multa deschidere in statii, mentinand, in acelasi timp, siguranta calatorilor.

Ultimele Articole