marți, iulie 23, 2024
spot_img

Consorţiul Evolution Rail a fost selectat pentru livrarea trenurilor din Melbourne

meobourne-trainDowner EDI Limited (Downer) a anunţat că ofertantul selectat pentru livrarea în cadrul proiectului privind trenurile de metrou de mare capacitate, reprezentând cea mai mare investiţie în material rulant nou din istoria statului Victoria, este consorţiul Evolution Rail. Evolution Rail include Downer, CRRC Changchun Railway Vehicles şi Plenary Group. Această decizie a fost luată în urma unei proceduri de licitaţie ample de 12 luni desfăşurate la nivel mondial, la care au participat trei consorţii concurente, fiecare dintre acestea cuprinzând un grup de clasă mondială de producători internaţionali şi locali. Toate cele 65 de trenuri noi se vor fabrica în Victoria, pentru Victoria, producţia fiind localizată aici în proporţie de 60 la sută. Trenurile vor fi fabricate urmând un plan puternic de participare a industriei care include ucenici, stagiari şi studenţi din Victoria în proporţie de 15 la sută.
Proiectul HCMT include: proiectarea, fabricarea şi punerea în funcţiune a 65 de trenuri de metrou care vor rula pe liniile Cranbourne, Pakenham şi Sunbury din Melbourne; proiectarea şi construcţia a două simulatoare de instruire; proiectarea, construcţia şi punerea în funcţiune a unei unităţi de întreţinere a trenurilor şi a depourilor de garare în Pakenham East; proiectarea, construcţia şi punerea în funcţiune a unei unităţi de lucrări minore de reparaţii în Calder Park; şi întreţinerea parcului de material rulant pentru o perioadă de 30 de ani, precum şi a unităţii de întreţinere a trenurilor, a unităţii de lucrări minore de reparaţii şi a simulatoarelor.
Lucrările executate de Downer includ: servicii de management de proiect pentru construcţia HCMT; proiectarea, construcţia şi punerea în funcţiune a unităţii de întreţinere a trenurilor, depourilor de garare şi unităţii de lucrări minore de reparaţii; şi întreţinerea şi reparaţia capitală a parcului de HCMT, unităţii de întreţinere a trenurilor, unităţii de lucrări minore de reparaţii şi simulatoarelor pentru o perioadă de 30 de ani.
Evolution Rail şi Transport for Victoria vor coopera în vederea finalizării proiectului din punct de vedere financiar până la sfârşitul anului.

IN THE SPOTLIGHT

Cum pleci cu câinele în vacanță dacă nu ai mașină. Cine acceptă animale de companie

Vrei să pleci cu câinele în vacanță, dar nu ai mașină. Ei bine, problema este reglementată de Uniunea Europeană în ceea ce privește călătoriile...

Ultimele Articole