joi, septembrie 28, 2023
spot_imgspot_img

Consortiu castiga un contract de modernizare feroviara in Franta

03-franceCa parte a Grand Network Modernisation Plan, SNCF Réseau a alocat lucrarile incluse in pachetul nr. 1 al contractului „trenului de reabilitare cu capacitate ridicata” unui joint-venture care include ETF, subsidiara Eurovia VINCI, VFLI si Sferis.
Noul proiect include reconstructia a aproape 200 de km de linii de cale ferata pe an. Contractul, acordat ETF, include reinnoirea componentelor de cale ferata (sine, traverse, balast si elemente de prindere a sinei) in mai multe regiuni franceze. Durata contractului este de cinci ani (2018-2022) cu optiune de prelungire pentru inca doi ani.
„Trenul de reabilitare cu capacitate ridicata” va fi folosit pentru aceste proiecte de reabilitare. Trenul este o fabrica pe roti realizat din mai multe vagoane-utilaj si este capabil sa reabiliteze o linie intreaga intr-o perioada de timp foarte scurta pentru a perturba traficul trenurilor cat mai putin posibil. Procesul face posibila cresterea ratei de reinnoire a sine de la 150 de metri pe zi folosind metode conventionale la aproape 1 km pe zi.

Ultimele Articole