joi, septembrie 28, 2023
spot_imgspot_img

Consortiu castiga proiectul de eliminare a unor treceri la nivel in Melbourne

07-melbourneUn consortiu format din CPB Contractors (partea a grupului CIMIC), Lendlease, WSP | Parsons Brinckerhoff, Aurecon, LXRA si Metro Trains Melbourne a castigat contractul pentru eliminarea mai multor treceri la nivel in Melbourne. Contractul a fost acordat de catre Autoritatea de Eliminare a Trecerilor la Nivel pentru proiectarea si constructia Proiectului de Eliminare a Trecerilor la Nivel pe segmentul Caulfield-Dandenong.
Proiectul va consta in eliminarea a noua treceri la nivel intre Caulfield si Dandenong la periferia sud-estica a orasului Melbourne, precum si in reconstructia a cinci statii feroviare. Lucrarile de constructie vor fi finalizate in 2018.
„Acest proiect reprezinta o solutie de transport durabil pentru Victoria si reprezinta un alt exemplu de oportunitatea rezultata din initiativele guvernului de imbunatatire a infrastructurii comunitatii”, a declarat Presedintele Executiv si Directorul Executiv al Grupului CIMIC, Marcelino Fernandez Verdes.
„Echipa consortiului nostru are competente si zone de expertiza complementare. Parteneriatul nostru va avea grija ca proiectul sa-si duca la bun sfarsit obiectivele pentru a imbunatati siguranta, pentru a reduce congestia traficului si a imbunatati eficienta retelei feroviare”, a declarat Directorul Executiv al CPB Contractor, Roman Garrido.

Ultimele Articole