spot_img
duminică, noiembrie 27, 2022
spot_img

Regionala Iași a CFR SA lansează lucrări pentru consolidarea liniei ferate Bacău-Piatra Neamț

Regionala Iași a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA lansează în perioada următoare lucrări pentru consolidarea liniei ferate Bacău-Piatra Neamț, în valoare de aproximativ 820.000 de euro.

consolidarea liniei ferate Bacău-Piatra Neamț consolidarea terasamentului căii ferate pe M600
FOTO cu rol pur ilustrativ

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat joi anunțul de licitație ce are ca obiect ”Consolidare terasament km 3+200 – 4+200 linia CF Bacău – Piatra Neamț (proiectare și execuție)”.

În cadrul contractului se vor efectua servicii de proiectare și asistență tehnică din partea proiectantului şi executarea de lucrări pentru punerea în siguranţă a căii ferate pe porţiunea cuprinsă între km 3+200 – 4+200, linia Bacău-Piatra Neamţ, zonă unde se înregistrează frecvent denivelări cu valori peste limitele toleranţelor admisibile. Este necesară proiectarea și execuția lucrărilor de consolidare a terasamentelor.

Operatorilor economici li se recomandă să viziteze şi să examineze amplasamentul lucrării, inclusiv împrejurimile, şi să obţină toate informaţiile care pot fi necesare în vederea elaborării ofertei. Operatorul economic va întreprinde toate demersurile si va lua toate măsurile în vederea evitării producerii unor eventuale accidente care s-ar putea solda cu moartea sau rănirea fizică a unei persoane și/sau cu pierderea sau deteriorarea proprietății, răspunderea revenindu-i integral în cazul producerii unor astfel de evenimente.

Valoarea totală estimată a contractului, care trebuie dus la bun sfârșit într-un an, este de 4.054.690 de lei.Condiții de participare la licitația pentru consolidarea liniei ferate Bacău-Piatra Neamț

Pentru participarea la licitație se solicită experiență similară. Ofertanții trebuie să demonstreze că în ultimii trei ani, respectiv cinci ani (calculați până la data limită de depunere a ofertelor), au prestat servicii/executat lucrări de natură sau complexitate similare cu obiectul procedurii, având ca obiect: – proiectare în domeniul feroviar, prestate în ultimii trei ani, în valoare cumulată de minimum 145.000 de lei (fără TVA); – lucrări de consolidare terasamente în domeniul feroviar, executate în ultimii cinci ani în valoare cumulată de minimum 3.000.000 de lei (fără TVA),

Garanţia pentru participare este de 40.500 de lei şi este irevocabilă. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 18 august 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la 18 decembrie 2021. (A.B.)

Ultimele Articole