spot_img
vineri, decembrie 3, 2021
spot_img

Licitație la CFR de 3,5 milioane de lei pentru consolidare terasament pe 2 km în Moldova

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a publicat luni în SICAP o licitație estimată la 3,5 milioane de lei pentru consolidare terasament pe o porțiune de aproape 2 km.

consolidare terasament

Este vorba de ”punerea în siguranţă a porţiunii de linie cuprinsă între km 321+950–323+400,între staţiile Roșiești și Crasna,linia I”, potrivit anunțului din portalul de achiziții publice.  Valoarea totală estimată este de 3.526.183 lei.

Ofertanții trebuie să demonstreze că în ultimii trei ani, respectiv cinci ani (calculați până la data limită de depunere a ofertelor) au prestat servicii/executat lucrări similare în activități având ca obiect: – servicii de natură sau complexitate similare cu obiectul procedurii, de proiectare lucrări în domeniul feroviar, prestate in ultimii trei ani, în valoare cumulată de minimum 120.000 lei (fără TVA), îndeplinirea acestui nivel valoric urmând a fi demonstrată prin valoarea serviciilor similare cu obiectul procedurii, realizate în cadrul unuia sau mai multor contracte; -lucrări de natură sau complexitate similare cu obiectul procedurii, de consolidare terasamente în domeniul feroviar, executate în ultimii cinci ani în valoare cumulată de minimum 1.700.000 lei (fără TVA), îndeplinirea acestui nivel valoric urmând a fi demonstrată prin valoare lucrărilor similare cu obiectul procedurii, realizate în cadrul unuia sau mai multor contracte.

Garanție de 35.200 de lei la licitația pentru consolidare terasament

Experiența similară se consideră îndeplinită și prin prezentarea de contracte ce au ca obiect combinația lucrărilor și serviciilor similare celor ce fac obiectul prezentului contract, a căror valoare să fie mai mare sau egală cu valoare componentelor ce fac obiectul contractului: respectiv 120.000 lei fără TVA + 1.700.000 lei fără TVA = 1.820.000 lei fără TVA.

Garanţia pentru participare este de 35.200 de lei şi este irevocabilă. Perioada de valabilitate a garanţiei de participare este de minimum patru luni, de la data limită de depunere a ofertelor. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 04.09.2019, ora 15:00.

Oferta trebuie să fie valabilă până la 04.01.2020.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole