marți, iunie 6, 2023
spot_img

Consiliul Concurenței dă undă verde parcului logistic Chitila

Consiliul Concurenței a aprobat tranzacția prin care Dedeman s-a asociat cu Element Industrial pentru dezvoltarea unui parc logistic în zona Chitila.

Cele două companii au în plan dezvoltarea a trei depozite logistice destinate închirierii în nordul Capitalei, potrivit realestatemagazine.ro.

”În urma analizei, autoritatea de concurenţă a emis o decizie de neobiecţiune, constatând faptul că operaţiunea analizată nu pune problema unei afectări semnificative a concurenţei, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante pe pieţele relevante sau pe segmente ale acestora”, arată Consiliul Concurenței.

Cele două firme au preluat în comun companiile Element Distribution Center SRL şi Element Distribution Center Faza Doi SRL.

Parcul logistic va avea o suprafață totală închiriabilă totală de 50.000 de metri pătrați și va necesita o investiție în dezvoltare de peste 25 de milioane de euro. În paralel, Element Industrial va dezvolta un proiect de 60.000 mp la Craiova în urma unei investiții de peste 35 de milioane de euro.

 

Ultimele Articole