spot_img
duminică, noiembrie 28, 2021
spot_img

S-a prelungit termenul de depunere a dosarelor la concursul pentru conducerea CFM

Agenţia Proprietăţii Publice (APP) a prelungit cu 15 zile termenul de depunere a dosarelor la concursul pentru conducerea CFM.

concursul pentru conducerea CFM administrator la Calea Ferată din Moldova Fiscul de la Chișinău întârzieri de salarii la CFM feroviari au fost decorați faliment la CFM divizarea Căii Ferate a Moldovei proiectele feroviare din Republica Moldova Linia Anticorupție la Calea Ferată

Potrivit APP, concursul pentru ocuparea funcției de administrator al Întreprinderii de Stat Calea Ferată din Moldova a fost prelungit după ce s-a constatat că niciunul dintre cele cinci dosare depuse nu corespunde rigorilor stabilite de Regulamentul aprobat pentru concurs. În cazul tuturor dosarelor depuse s-a constatat că nu s-a prezentat întreg setul de documente prevăzut de Regulament.

Un parlamentaru acuză: concursul pentru conducerea CFM e cu dedicație

Anterior, vicepreședintele Parlamentului de la Chișinău Alexandru Slusari a declarat că una dintre persoanele care a candidat la acest concurs este Grigore Condurache, care activează de mai mult timp în cadrul instituției, și că anume el ar urma să câștige concursul pentru funcția de director al CFM.

”Cei care au tras sforile până acum au organizat un concurs butaforic. Este coordonată desemnarea candidaturii lui Condurache, persoana care este vizată în rapoartele SIS despre care vom face publice mai târziu datele extrem de îngrijorătoare. El este favoritul și Igor Dodon a dat deja indicații referitor la persoana care trebuie să câștige concursul. Ca variantă de rezervă, a depus actele și actualul director interimar. Din start era decis cine câștigă acest concurs. Vineri ar urma să se ia o decizie”, a mai spus Alexandru Slusari, citat de Ziarul de Gardă.

Noul termenul limită de depunere a documentelor pentru participarea la concurs este data de 7 mai 2021, ora 17.00. (A.B.)

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole