spot_img
miercuri, februarie 8, 2023
spot_img

Concursul de fotografie Aline Bastin, organizat de Comunitatea Căilor Ferate din Europa, la a patra ediție

Comunitatea Căilor Ferate şi a Companiilor de Infrastructură din Europa (CER) anunță că începe Concursul de fotografie Aline Bastin, aflat la a patra ediție.

Concursul de fotografie Aline Bastin

Obiectivul acestui concurs este de a stimula creativitatea pasagerilor feroviari și de a răspândi o imagine umană și pozitivă a căilor ferate în Europa.

Cele mai bune 12 fotografii vor primi câte un premiu de 200 de euro și vor fi afișate la European Railway Award în anul 2020.

Tema concursului din acest an este: „Către o mobilitate cu emisii scăzute: să călătorim pe întreg teritoriul Europei pe calea ferată!”. Concursul este deschis nu numai membrilor CER, ci tuturor rezidenților celor 28 de state membre ale Uniunii Europene, Albaniei, Bosniei-Herțegovina, Georgiei, Macedoniei, Republicii Moldova, Muntenegrului, Norvegiei, Serbiei, Elveției, Turciei și Ucrainei.

Numai fotografiile realizate în aceste țări pot fi trimise, informează Vocea Basarabiei.

Concursul de fotografie Aline Bastin. Data limită e 30 noiembrie

Fotografiile cu rezoluție înaltă (de preferință într-un format orizontal) ar trebui depuse în format electronic înainte de 30 noiembrie 2019 AICI.

Mai multe informații despre regulile detaliate ale concursului puteți obține AICI.

Pentru a vedea pozele câștigătoare din ediția anterioară a concursului dați click AICI.

Aline Bastin a activat în CER în cadrul Departamentului de comunicare. Aline, cunoscută pentru energia ei pozitivă și pentru viziunea asupra lumii, a fost foarte apreciată și iubită ca un coleg și prieten. Aline Bastin a decedat în evenimentele tragice care au avut loc la Bruxelles pe 22 martie 2016.

Ultimele Articole