spot_img
sâmbătă, octombrie 1, 2022
spot_img

Comunicat CFR Marfa

CFR Marfa continua investitiile in material rulantÎn luna mai 2017, ca urmare a punerii în aplicare a Strategiei de Dezvoltare a CFR Marfă, societatea a înregistrat un rezultat brut neafectat de penalități, pozitiv, de 3,4 milioane lei (746 mii euro).

Volumul de mărfuri transportate a crescut, în luna mai 2017, cu 24% iar parcursul mărfurilor a crescut cu 9,3% față de luna mai 2016.

Societatea a participat și a câstigat licitații organizate de Complexul Energetic Oltenia, SN Închideri Mine Valea Jiului și SC Veolia Energie SA pentru transportul de cărbune, de Administrația Națională a Rezervelor Statului pentru transportul de motorină, de Societatea Națională a Sării pentru manevră la sucursala SALROM Ocna Dej.

Printr-o mai bună utilizare a vagoanelor de marfă și reducerea cu 18% a perioadei între două încărcări succesive s-a reușit creșterea volumului de mărfuri transportate din grupa metale, cereale, ciment.

Aceste prestații au contribuit la înregistrarea unor venituri obținute din activitatea de transport mai mari cu 10,7%  decât în luna mai 2016 în timp ce cheltuielile în exploatare, neafectate de penalități, au scăzut cu 19% față de aceeași perioadă.

Ultimele Articole