spot_img
luni, septembrie 26, 2022
spot_img

Regionala Brașov a CFR SA vrea să cumpere componente pentru macazuri

Regionala Brașov a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a organizat o licitație în urma căreia vrea să cumpere componente pentru macazuri.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat zilele trecute anunțul de licitație, în procedură simplificată, cu titlul ”Echipament feroviar – 3 loturi” – SRCF Brașov.

Valoarea totală estimată a contractului ce se vrea a fi încheiat este de 127.382,4 lei.Licitație pentru componente pentru macazuri, împărțită în trei loturi

Procedura de achiziție este împărțită în trei loturi, după cum urmează:

  1. Lot 1 – Componente pentru electromecanisme de macaz

Valoarea estimată fără TVA: 64.982,40 lei

  1. Lot 2 – Bare reglabile echipate pentru electromecanisme de macaz

Valoarea estimată fără TVA: 28.400,00 lei

  1. Lot 3 – Liniare de control şi pârghii ale autocomutatorului pentru electromecanisme de macaz

Valoarea estimată fără TVA: 34.000,00 lei.

Produsele din cadrul Lotului 1 se achiziționează pentru funcționarea în condițiile de siguranță prevăzute de instrucțiile, regulamentele și dispozițiile în vigoare ale electromecanismelor de macaz tip EM1, EM2, EM5, EM5R de pe raza Sucursalei Regionala C.F. Brașov, prin înlocuirea componentelor acestora care sunt defecte, degradate sau care nu mai corespund din punct de vedere tehnic, ca urmare a duratei îndelungate de exploatare și/sau acțiunii factorilor climatici sau deteriorate/lipsă ca urmare a devastărilor și furturilor, în vederea asigurării siguranței și regularității circulației trenurilor.

Produsele de la Lotul 2 se achiziționează pentru funcționarea în condițiile de siguranță prevăzute de instrucțiile, regulamentele și dispozițiile în vigoare, ale electromecanismelor de macaz tip EM-5 de pe raza Sucursalei Regionala C.F. Brașov, prin înlocuirea barelor reglabile echipate pentru electromecanisme de macaz cu durata de viață depășită, cu părți și/sau filete uzate sau care nu mai corespund parametrilor nominali, în vederea asigurării siguranței și regularității circulației trenurilor.

În fine, produsele de la Lotul 3 se achiziționează pentru funcționarea în condițiile de siguranță prevăzute de instrucțiile, regulamentele și dispozițiile în vigoare, ale electromecanismelor de macaz de pe raza Sucursalei Regionala C.F. Brașov, prin înlocuirea liniarelor de control şi pârghiilor cu durata de viață depășită, cu zone uzate sau care nu mai corespund parametrilor nominali, în vederea asigurării siguranței și regularității circulației trenurilor.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 17 ianuarie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 17 aprilie 2022.

Ultimele Articole