spot_img
luni, septembrie 26, 2022
spot_img

Regionala Timișoara a CFR SA vrea să cumpere componente pentru bariere

Regionala Timișoara a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA vrea să cumpere componente pentru bariere în valoare de peste 40.000 de euro.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Componente de barieră”.

În vederea efectuării în condiții instructionale a lucrărilor de întreținere și reparații la infrastructura feroviară, cu personalul propriu, în scopul menținerii în limitele de bună funcționare a instalațiilor și prevenirea producerii unor defecțiuni, prin înlocuirea pieselor defecte și/sau cele care prezinta uzuri, este necesara asigurarea materialelor și a pieselor de schimb: semibarieră din profil de aluminiu cu lămpi de semnalizare, modul comandă de acționare, electromotor, detector de roată, unitate de control din linie, modul microprocesor, modul RE, UP, converter etc.

Valoarea totală estimată a contractului este de 215.281,18 lei.Licitație de componente pentru bariere, împărțită în trei loturi

Procedura de achiziție este împărțită în trei loturi, după cum urmează:

  1. Semibarieră, modul MCAS, modul poziționare barieră MP-03

Valoarea estimată fără TVA: 43.786,72 lei

  1. Electromotor 24Vcc

Valoarea estimată fără TVA: 17.200,00 lei

  1. Detector roată, unitate de control linie, modul microprocesor, placă alimentare, modul RE, modul UP, modul convertor 12V, modul eclator ZAG2Z

Valoarea estimată fără TVA: 154.294,46 lei.

Ofertanţii vor prezenta o listă a produselor furnizate în ultimii trei ani însoţită de certificate de bună execuţie pentru produsele cele mai importante.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 16 noiembrie 2021, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 16 mai 2022.

Ultimele Articole