spot_img
vineri, septembrie 30, 2022
spot_img

Complexul Energetic Oltenia vrea contracte pentru reparații locomotive și înlocuire traverse

Complexul Energetic Oltenia vrea să încheie contracte pentru reparații locomotive și înlocuire traverse de cale ferată.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Reparaţie curentă pentru cale ferată – EL CFU Motru”. Valoarea totală estimată a contractului, ce va trebui dus la bun sfârșit în termen de 200 de zile, este de 798.910 lei, echivalentul a peste 160.000 de euro.

Se are în vedere înlocuirea a 1.130 de traverse cu materialul mărunt aferent conform caietului de sarcini, pentru Secţia 1 Încărcări Motru-Mehedinţi, punct de lucru Motru – LFI Motru – Roșiuța. Lucrarea este necesară pentru aducerea liniilor ferate industriale în parametrii tehnici pentru care a fost proiectată, creşterea siguranţei circulaţiei pe tronsoanele reparate.

Pentru participarea la procedură se solicită informaţii privind experienţa similară – prestarea de servicii similare în ultimii trei ani, în valoare cumulată cel puţin egală cu suma de 790.000 de lei (valoarea poate fi realizată prin însumarea valorilor serviciilor similare prestate la nivelul mai multor contracte).

Garanția de participare este de 7.980 de lei, cu valabilitate minimum 90 de zile calendaristice.Licitație pentru reparații locomotive

Un alt anunț publicat de CE Oltenia are ca obiect ”Reparaţii capitale la locomotive RR LDE 2100 CP nr.1614”. Valoarea totală estimată a contractului, ce va trebui executat în șase luni, este de 499.701, echivalentul a puțin peste 100.000 de euro.

Ofertantul trebuie să fi prestat și dus la bun sfârșit, în ultimii trei ani, servicii similare celor care fac obiectul achiziției, în valoare cumulată de cel puțin 490.000 de lei la nivelul unuia sau mai multor contracte. Garanția de participare este de 4.997 de lei cu valabilitate minimum trei luni.

La ambele licitații, termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 12 septembrie 2022, ora 15:00. Ofertele trebuie să fie valabile până pe 12 decembrie 2022.

Ultimele Articole