luni, decembrie 4, 2023
spot_img

Companiile ruse vor folosi mai multe gaze naturale in transportul feroviar

gazprom-rzd-sinara-tmhGazprom, Caile Ferate Ruse (RZD), Sinara si Transmashholding au semnat un acord de cooperare pentru promovarea utilizarii gazelor naturale in transportul feroviar si cel motorizat.
Conform acordului, Gazprom va construi facilitati de infrastructura moderne care folosesc gazele in locatii aprobate de Caile Ferate Ruse si va furniza alimentarea materialului rulant cu gaz natural lichefiat. Compania va asista Caile Ferate Ruse in testarea locomotivelor alimentate cu gaze naturale.
RZD va asista adaptarea productiei si a facilitatilor tehnice in depourile feroviare si va dezvolta si implementa un sistem de instruire si reinstruire pentru ingineri, tehnicieni si mecanici de locomotiva care lucreaza cu locomotivele alimentate cu gaze naturale.
Conform acordului, Grupul Sinara si Transmashholding va furniza certificarea, productia si intetinerea locomotivelor (locomotive cu turbina cu gaze pentru Grupul Sinara si locomotive de manevra cu turbina cu gaze pentru Transmashholding).
Partile au cazut de acord sa isi sincronizeze eforturile pentru a mari flota de locomotive care folosesc gazele naturale si pentru a dezvolta alimentarea si intretinerea infrastructurii.

Ultimele Articole